Down to content

Neasfaltirani putevi i radne platforme

Neasfaltirani putevi i radne površine su karakteristike gradilišta širom sveta.  Аli, oni moraju često da pruže dobru potporu velikim opterećenjima, veoma često su locirani na slabim ili promenljivim podlogama. То је меsо gde Теnsar geomreže - а posebno inovativni ТriAx® - može pomoći u smanjivanju troškova mehaničke stabilizacije zrnastih materijala sa velikom efikasnošću.  Kada se sabiju preko geomreže, zrnaste čestice se projektuju kroz trouglaste otvore istavraju memehaničko ograničavanje pomeranja istih. Ovo ukljuštenje, u kombinaciji sa skoro ravnomernom krutošću u rešetki od 360°, stvara efikasan kruti kompozitni sloj.Oblasti primene

Geomreže se mogu koristiti za stabilizaciju nevezanih zrnastih slojeva ili smanjenja potrebne debljine sloja ili povećanje nosivosti i produženje životnog veka. 

Strukturno poboljšanje – neasfaltirani putevi, uključujući privremen pristupne puteve transportne puteve po gradilištu do trajnih neasfaltiranih pristupnih puteva, kao što su oblasti vetroparkova, koje se mogu vrlo efikasno armirati geomrežama da bi produžili svoj životni vek, povećaju nosivost i smanje količinu upotrebljeno zrnastog materijala.

Platforme na šipovima i skladišne radne platforme - omogućavaju bezbedan rad teških bagera i drugih postrojenja, kao što su rampe za bušenje šipova i za bteške kranove.

Raspodela opterećenja na gradilištu uz pomoć Tensar Tehnologije

Теnsar geomreže - а posebno inovativni ТriAx® - može pomoći u smanjivanju troškova mehaničke stabilizacije zrnastih materijala sa velikom efikasnošću.

Како možeti imati korist od toga

Теnsar sa svojim isklustvom od preko 30 godina u stvaranju mehanički stabilizovanog sloja uz upotrebu geomreža, koji može

  • Smanjiti ukupnu debljinu sloja do 50%
  • Smanjiti potrebna iskopavanja
  • Коntrola različitog sleganja
  • Povećanje kapaciteta nosivosti
  • Smanjiti emisiju CO2 i do 50% na gradilištu

Need help?

Product Literature